Jste líní? Tak jsou tyto užitečné vynálezy přímo pro vás!

[reklama1]

[reklama2]

Kosmické lodě a velké hadronové urychlovače, to zní jako pořádná věda. Na druhou stranu ale hledáme vynálezy, které najdou opodstatnění mezi běžnými lidmi. Existují kosmonauti, letci a další osoby závislé na vědě, která jim umožňuje vykonávat jejich práci, avšak existují i normální lidé, kteří například jednoduše chtějí poséct zahradu, ale jsou líní, třeba jako já, a potřebovali by vynález, který by to udělal za ně. Možná se budete divit, ale přece existuje! Pojďte se s námi podívat na ty nejúžasnější vynálezy pro líné lidi vůbec!

Kočka, Spánek, Červená, Líný

 

[reklama8]

Kolik rostlin jste už vlastní leností nechali zvadnout? Odteď se to nemusí již nikdy opakovat, stačí si jen pořídít Click and Grow, který se pomocí jediného kliknutí o vaší rostlinku postará. Voda, semínka a všechno potřebné, se dávkuje a připravuje samo a my se jenom díváme, jak nám kolem roste zeleň.

 

[reklama3]


[reklama4]

Aplikace pasty na kartáček trochu jinak

Jste unavení a přijdete do koupelny, kde se pokusíte si dát na kartáček pastu. Dali jste ji přílš nebo naopak málo. Toto známe každý, ale tuto vychytávku od iLifeTech už asi ne. Kartáček přiložíte a máte dokonalou dávku pasty a skvělý začátek dne.

 

Příjemná pomůcka do každé koupelny


[reklama5]

Bolest krku ze čtení?

Určitě všichni známe, když si lehneme do postele a jdeme si číst knihu a po chvilce nás začne bolet za krkem. Díky těmto „brýlím“ tuto bolest již nikdy neucítíte. Lehněte si tak, jak vám je to příjemné, a hurá do čtení!

Vychytávka do každé postele


[reklama6]

Zahradník, kterému se neplatí

A jsme u toho. Jste po práci ospalí a tráva na vaší zahradě přesahuje už pomalu přes metr. Vám se určitě nechce, ale eletrická sekačka od Husqarny to za vás radostně vše udělá. Není nad to, když máte trávníček jako na golfu.

Levný mexický zahradník

[reklama7]

Facebook Comments

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..