Závadská desítka RUN

Letošním rokem jsem se poprvé účastnila Závadské 10. Jsem amatérská běžkyně a na závod jsem se přihlásila jen tak z hecu. Terén moc nemusím a neumím, tak proč se nepřihlásit a nezkusit něco nového? Přece o nic nejde a případně si jen potrénuji v rychlejším tempu.

V den závodu bylo na mě pro běh relativně horko a svítilo sluníčko, ale trať vedla lesem kde jsem velmi rychle přestala vnímat horko, začala jsem bojovat s terénem a na vysokou teplotu úplně zapomněla. Trasa byla krásně označena a i když nás běželo kolem 160, na trati to nešlo poznat. Závod jsem absolvovala společně se Zuzkou Krajíčkovou, se kterou jsme společně vybíhaly a na konci si daly i krásný neplánovaný sprint. Dle Zuzčiných slov jsem se jí ztratila někde na 3km a až před cílem mě zase objevila. Ve chvíli, kdy už jsem nemohla a chtěla se jen dostat do cíle, mě Zuzka doběhla a vyhecovala ke krásnému společnému sprintu. Vůbec netuším kde se ve mě v tu chvíli vzala taková rychlost a ani jedna z nás neměla tušení, že si sprintujeme pro krásné společné třetí místo. Bezvadná atmosféra, organizace, výborné občerstvení. Musím říct, že jsem si tento závod moc užila. 

Účastníci závodu z řad našich členů: 1. v kategorii Škrabánek Petr 0:45:29, Lipina Tomáš 0:52:48, Hrbáč Jiří 0:58:25, Moravec Marek 1:01:00. 1. v kategorii Krajíčková Zuzana 0:52:53 společně s Řehová Kateřina 0:52:53 také na 3. místě ve stejné kategorii, 1. v kategorii Kilarová Jana 0:57:15 a 2. ve stejné kategorii Škrdová Danuše 0:57:33.

Katka

Facebook Comments

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..